Klubaften med fællesspisning og billeder fra Jakobs tur til Butan.

Det var en rigtig hyggelig aften, som mange var med til at gøre det til en rigtig hyggelig aften.

Afsluttet med vældige billeder og fortælling  om en fantastisk mc tur som Jakob havde været på.

Far laver sovsen og planlægningaften.

Det blev jo lige som sidst en super god aften, med rimelig tilslutning . Der var heller ikke  de helt store KØKKENUHELD. Jo-Jo mænd kan andet end køre mc.  Bjarne fortalte og viste billeder fra sidste års Norgestur.

Generalforsamling.

Så er generalforsamlingen godt overstået.  Myrna og Jakob var på valg og blev genvalgt, Hanne ønskede at stoppe og pladsen blev besat af supleant Kalle.  Nyvalgt supleant blev Bjarne.  Det blev ikke den store udskiftning i bestyrelsen, men de er positive for modtagelse af nye ideer/tiltag.  Årets resultat blev ikke så stort, men som kassereren sagde, er formålet ikke at skrabe sammen.  Efter generalforsamlingen var der den store tre retters meny , og god fælles snak om løst og fast. Alt i alt en rigtig hyggelig aften. Tak for stor fremmøde.

 

Bøf og bowling.

Blev igen en fantastisk aften, supleret med en vunden dansk håndboldkamp. Trudy vandt sikkert damerækken, i herrerækken var det tæt løb mellem Niels Ø og Peder B , men Niels vandt. Tusind tak for opbakningen, til vores årlige sociale bowling træf.

 

Gløg og Æbleskiver.

Igen i år blev det en rigtig hyggelig aften, med god tilslutning. Samt Myrna og Trudys indslag; Bla bag selv pebernødder og brunekager, samt opdatering af diverse julekalendere. En rigtig hyggelig december tradition.

 

Enke på Harley.

Mange tak for den fine opbakning, til vores foredrag med Ester Jensen. Det var en rigtig hyggelig aften, takket være Esters fantasiske og gode måde at fortælle på.

 

SIDSTE MC TRÆF 2022

Så er sidste træf for i år holdt, og vi kan se tilbage på 5 fantastiske træf med super opbakning både fra mc folket, men også de lokale, samt alle de som har hjulpet til, således det kan lade sig gøre med sådan nogle gode træf. Tusind tak alle sammen, vi håber vi ses til næste år.

Formanden instruerer.
I røg og damp
Havehygge
Spark dæk
Nye lærlinger i baren.

 

 

 

Klelund Dyrehave.

Det er ikke bare mc det drejer sig om, nej nu har vi været i Klelund Dyrehave ved Hovborg en rigtig fin oplevelse. Hvad mon bliver det næste?

 

 

Klargøringsaften.

Så er der pizza efter en veloverstået klargøring/rengøring  som der var god tilslutning til. Så nu er der klar til de kommende træfaftener.

 

 

                               Planlægningsaften

Så har vi fået planlagt sommerens aktiviteter i grove træk. Aftenen startede med fællesspisning, hvor menuen var rester fra generalforsamlingen  og det smagte stadig pragtfuld. Desserten blev leveret af Annemette og bestod af hjemmelavet is lagkage som smagte super.

Men alle mc ture inviteres via sms og skulle der være en som  pludselig vil arrangere en tur så kontakt Jakob  40814037 som så sender sms rundt.

Den rejsetossede skohandler.

Så har klubben haft besøg af Brian Jensen, som holdt et vældigt foredrag om sin rejse jorden rundt , men som kun blev på 11 mdr  og 56000km  på grund af koronaen, som satte en stopper for hans rejse.  De som hørte foredraget fik et levende billede af denne fantastiske mc tur han havde været på. Med alle disse forskellige udfordringer og oplevelser, som denne rejse havde givet ham. Men han fortalte kun om positive oplevelser, som han fortalte levende om, med en masse flotte natur billeder. En rigtig hyggelig aften.

Generalforsamling

Så er generalforsamlingen blevet godt overstået, med dejlig stor opbakning til aftenen, som startede med generalforsamling. Efterfulgt af spisning. en tre retters menu,  som klubben var vært for. Kasseren kunne oplyse om en lille overskud trods en del investeringer i det foregående år. Og derfor kunne vi fastholde vores billige medlemskab næste år.

BOWLINGAFTEN

Vi har lige afholdt vores årlige tilbagevendende bowlingturnering/ med det store tag selv bord hos Tarm bowlingcenter hvilket igen blev en god aften med god tilslutning, med 2 nye deltagere.

Vinderen af Dame eliteklassen blev Hanne

og vinder i herre seniorafdelingen  blev Niels Ø.

Stort tillykke til dem.

  

Billederne taler vist for sig selv. De kan jo ikke både ligne og altid se godt ud!!!